Philarmonia
Publicada el 25/09/2020

Joan M. Thomàs publicà la revista titulada Philarmonia, Guía de Arte, amb continguts musicals (agenda, concerts, notícies d’art, bibliografia i algun article), de la qual sortiren vuit exemplars entre desembre de 1929 i juny de 1930. Estava redactada en català, castellà i francès.

Posteriorment, l’any 1930, Joan M. Thomàs fundà el Comité pro Chopin a Mallorca que, entre d’altres objectius, pretenia fomentar i protegir la investigació chopiniana a Mallorca. Així, la Philarmonia, Guía de Arte es convertí primer en Philarmonia Mallorca i després, en Philharmonia Chopiniana (en alguna ocasió, figurà com Philharmonia Rev. Internacional).

La revista digitalitzada està allotjada a la Biblioteca digital de les Illes Balears i la podeu consultar en qualsevol moment seguint els seguënts enllaços que corressponen als dos apartats en què es divideix la revista, Philarmonia. Guía de Arte conté els 8 primers números que es van publicar, i després la revista va canviar de nom a Philarmonia, allà són els altres exemplars.

L’enllaç directe a “Philarmonia. Guía de Arte” és: http://ibdigital.uib.es/greenstone/library/collection/philarmoniaGuiaArte/browse/CL1

L’enllaç directe a “Philarmonia” és: http://ibdigital.uib.es/greenstone/library/collection/philarmonia/browse/CL1

 

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text

  1. Sebastià Melià Mora ha dit:

    Una vegada més, una sentida enhorabona. Segur que hi “perdrem” temps a gust en les lectures que ens proposau. Moltes gràcies¡.