Cor de Dones de la UIB

És un grup creat durant l’any acadèmic 2016-17 en el si de les corals filials de la Coral Universitat de les Illes Balears, a proposta de la cantaire de la Coral UIB Lidia Fernández, que n’és la directora titular.

És la darrera formació vocal que s’hi ha incorporat a les corals filials de la Coral Universitat de les Illes Balears (Coral UIB): Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma, Cor de Pares i Mares de la UIB, Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma, Orfeó Universitat de les Illes Balears, Cor de Mestres Cantaires de la UIB, Cor de Majors de la UIB, Cor de Dones de la UIB i Poema Harmònic.

Abraça veus femenines, la majoria de les quals canta a altres agrupacions de la família coral, i d’altres han tengut vinculació amb les corals de la UIB. El treball vocal i la divulgació de nous repertoris a veus blanques són els principals objectius de la novella agrupació.

Lidia Fernández Redondo, directora de la Coral Infantil Cincset de Joventuts Musicals de Palma i del Cor de Dones de la UIB.

Mestra especialista de música. Títol superior de Cant. Formació en Pedagogia Musical i Direcció Coral. Cantaire i preparadora vocal de la Coral Universitat de les Illes Balears.