Cor de Majors de la UIB

El Cor de Majors de la Universitat de les Illes Balears (UIB) començà la seva trajectòria l’octubre de 2010 per iniciativa de Joan Company, director de la Coral Universitat de les Illes Balears, arran d’una experiència coral anterior amb gent gran (dirigida per Irina Capriles),  per a integrar-la com a una més de les seves corals filials: Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma, Cor de Pares i Mares de la UIB, Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma, Orfeó Universitat de les Illes Balears, Cor de Mestres Cantaires de la UIB, Cor de Majors de la UIB, Cor de Dones de la UIB i Poema Harmònic.

El col·lectiu està format per més de cinquanta cantaires a partir de 60 anys, amb l’objectiu de gaudir del sentit auditiu, el gust per la música i la seva percepció artística, així com les relacions interpersonals i socials entre els seus membres i el seu entorn.

El desembre de 2010 va actuar a l’Auditòrium de Palma en el tradicional concert de Nadal de la família coral de la UIB. A partir d’aquí el Cor de Majors de la UIB ha ofert un grapat de concerts arreu de l’illa de Mallorca. Manté una activa programació artística i concertística. Cal destacar que ha participat, juntament amb altres corals i bandes de música de l’illa, en les nombroses vegades que s’ha interpretat durant l’any 2016 i 2017 la Missa gospel de Jacob de Hann. Pilar Noguera n’és la directora.

El Cor de Majors de la UIB està dirigit per Pilar Noguera.

Pilar Noguera és titulada de grau professional de cant i elemental de piano pel Conservatori Professional de Música de les Illes Balears. Va estudiar pedagogia musical segons el Mètode Ireneu Segarra i ha estat cantaire de la Coral UIB.

Sopranos:

Magdalena Alberti
Catalina Bosch
Mª Teresa Calderay
Mª Luisa Carceller
Rosa M. Conesa
Pilar Crespo
Paula Ferrer
Francesca Gelabert
Antònia Genovart
Isabel López
Dolores Méndez
Magdalena Mir
Maruja Monserrat
Isabel Moreno
Maria A. Salas
Mª Jesús Segura
Chelo Solera
Mª José Ventayol

Contralts:

Antònia Arrom
Dolors Campo
Catalina Lluïsa Gayà
Marien Martínez
Amparo Monleón
Magdalena Niubo
Esperanza Pascual
Margarita Roig
Antonia Ruiz
M. Antònia Salleras
Mercedes Segarra
Xisca Serra
María Terraza

Baixos:

Jesús Albertí
Pedro Bosch
Josep Camprubi
Antonio Cerdà
Bartolomé Cerdà
Antilano de la Iglesia
José Ferrer
Severo Munilla
Joan Tomàs
José Victory
Tenors:

Mercedes Aguiló
Fernando Barrera
Antonio Calvo
Joan Cifre
Mariano Forteza
José Frias
Armando Guerra
Lidia Issaharoff
Teresa Pérez
M. Pilar Salleras
Gabriel Sampol