Cor de Pares i Mares de la UIB

El Cor de Pares i Mares de la UIB forma part de les corals filials de la Coral Universitat de les Illes Balears (Coral UIB): Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma, Cor de Pares i Mares de la UIB, Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma, Orfeó Universitat de les Illes Balears, Cor de Mestres Cantaires de la UIB, Cor de Majors de la UIB, Cor de Dones de la UIB i Poema Harmònic.

La seva finalitat és compartir l’afició al cant coral amb els seus fills i les seves filles i descobrir o practicar l’activitat vocal i coral amb el màxim gaudi possible.

Sorgeix a iniciativa dels mateixos pares i mares dels cantaires de les Corals Infantils de Joventuts Musicals el mes d’octubre de 2004, sota la direcció de Maria Antònia Riera i debutà el mes de desembre en el tradicional Concert de Nadal de la Universitat de les Illes Balears a l’Auditòrium de Palma.

Interpreta  peces molt diverses i d’estils tan diferents com són la música religiosa de compositors dels segles XV o XIX  fins a arranjaments corals de música moderna, de coneguts musicals o de temes reconeguts de cantautors espanyols del segle XX.

L’any 2005 Pere Bonet en va assumir la direcció i des del curs 2012-2013 n’és el director Pep Matas.

Pep Matas és titulat de Grau Superior de Piano pel Conservatori Superior de València. Va ser director de la Coral del Col·legi Sant Agustín de Palma durant 15 anys.

Actualment, a més de director del Cor de Pares i Mares de la UIB, és membre i cap de corda de la Coral UIB.

Pares-director

Pep Matas – Director del Cor de Pares i Mares de la UIB