Volvox Brothers i família
Publicada el 26/11/2019

Enguany al tradicional Concert de Nadal s’ajunten dues famílies molt especials per compartir la música nadalenca: una de musical que posarà la veu (les Corals de la UIB) i una de sang que alhora és musical que posarà els instruments (Volvox Brothers i família). Volvox Brothers i família són quatre germans apassionats per la música que tant toquen música clàssica com música rock i que, juntament amb dues germanes petites, són fills del violoncel·lista Emmanuel Bleuse i de la pianista Miriam Picker, i tots junts conformen aquesta família tan singular que acompanyarà la família musical de la UIB i que a continuació us presentarem:

Emmanuel Bleuse, violoncel

Miriam Picker-Bleuse, piano

Gabriel Bleuse, violoncel, guitarra elèctrica

Liam Bleuse, piano, baix elèctric

Raphaël Bleuse, violí, bateria

Noam Bleuse, piano, teclats

Alicia Bleuse, flauta travessera

Olivia Bleuse, petites percussions

Emmanuel Bleuse  violoncel·lista nascut a França amb una bona projecció internacional.  Ha estat convidat a fer màster classes a la Xina, i ha actuat arreu d’Europa, Àsia i Amèrica.  Ha interpretat gairebé tot el repertori per al seu instrument, tant en música de cambra com per a solista. Actualment és el violoncel solista de l’OSIB i professor interí al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

Miriam Picker-Bleuse  pianista francoamericana, que va estudiar amb el Mestre Klaus Hellwig a Berlin. El seu repertori va des de Bach fins al contemporani. Apassionada de la música de cambra ha actuat amb el trio Odyssea a París i col·labora amb Emmanuel Bleuse des que es varen conèixer. Han actuat junts en festivals i auditoris de renom, a Europa i Estats Units.

Els Volvox Brothers varen començar a estudiar i gaudir la música des de molt petits, fet natural al seu entorn familiar. Els quatre germans tenen un nivell molt alt per a la seva edat amb els instruments clàssics, i han estat guardonats en diversos concursos. Varen començar amb  el ROCK fa uns quatre anys, i varen publicar el seu primer àlbum amb 7 títols propis,  LAND OF PEACE, el 2018. També tenen dos videoclips oficials, i la seva música va ser utilitzada per al concurs de curtmetratges de Port Adriano. Van ser nominats per alspremis Enderrock. Han actuat a diversos auditoris de Mallorca, el juny passat al Teatre Municipal Xesc Forteza de Palma. Sempre desperten l’interès dels mitjans de comunicació i dels crítics, i ja tenen molts articles de premsa i reportatges de televisió i ràdio. D’aquí a l’estiu de 2019 es publicarà  el seu segon àlbum així com un tercer videoclip. Estan convidats a tocar aParís amb el Sound of Music al Festival d’Auvers-sur-Oise al 2020.

 

… serà un concert de Nadal més familiar que mai!

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text