Sa Coral. Trenta-sis anys… i que tot continuï!
Publicada el 12/03/2013

Vaig començar a cantar als dotze anys a la coral infantil de la meva escola. Per circumstàncies, una altra cantaire i jo la vàrem codirigir durant un temps quan teniem quinze anys. Aquestes experiències que tant m’ompliren, em varen obrir al món coral, que ja forma part de la meva vida.

Als devuit anys vaig tenir la sort de començar a cantar amb la Coral UIB. I fins ara. Esper que per molt i molt de temps. Per a mi és “sa Coral”.
Durant aquests anys he tengut la sort de conèixer moltes persones que han enriquit la meva vida. Algunes d’aquestes persones són amics. He tengut la sort de viure el muntatge d’obres musicals meravelloses que m’han fet sentir moments d’emoció immensa. Cantar en grup fa que aquests moments siguin compartits.

Amb sa Coral he tengut també l’oportunitat de cantar en llocs molt diferents, propers i llunyans, i compartir profundament la màgia de la música.
Hi ha hagut també –són molts d’anys– experències tristes, pèrdues, disgusts…

Em sento part de sa Coral i sa Coral forma part de mi.

Sa Coral té vida fora d’ella mateixa. Hi ha una família coral molt extensa. Fa més de deu anys que som una de les directores de les Corals infantils. Tenir l’oportunitat de dirigir una coral infantil és una experiència preciosa. És anar al “principi de tot”, a l’essència primera, fresca. És acompanyar, compartir i gaudir del descobriment de cantar en grup. Per a mi és com “tancar el cercle”. Allà on vaig començar, i que tant em va donar, ara esper estar-ho retornant. I que tot continui.

Maria Gómez
Directora de la Coral Vuitdeumembre i cap de corda de la Coral UIB

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text