El nou curs 16/17 arranca amb el 40è aniversari de la Coral Universitat de les Illes Balears
Publicada el 26/09/2016

Després de l’estiu toca posar-nos un altre pic en marxa els directors i cantaires, i començar un any ple de concerts, nous propòsits, i sobretot un any d’aniversari, ja que la Coral Universitat de les Illes Balears fa 40 anys que va néixer. 40 anys plens d’històries, cantaires, cançons i un director, Joan Company, que plegats han fet que la Coral UIB es converteixi en un clar referent coral a escala estatal.

A més de l’aniversari, la Coral Universitat de les Illes Balears torna a col·laborar amb l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears, aquest cop en set ocasions, quatre concerts de la temporada de concerts 2016- 2017 i tres d’extraordinaris (dos concerts a Manacor i un concert a benefici de Projecte Home Balears).

El Cor de Mestres Cantaires de la Universitat de les Illes Balears viatja aquest any Barcelona, on farà un intercanvi amb l’agrupació Coral Cardedeuenca de Barcelona (prest en tendreu més informació a l’agenda). A més, ja podeu trobar programació musical a l’agenda de les diferents corals.

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text