“M’agradaria molt convidar-vos a sentir aquesta història, aquestes veus, i que tots junts puguem enriquir-nos amb altres realitats”
Publicada el 03/12/2018

La tardor passada, entre actuació i actuació, en Toni Gomila me llegia uns textos sobre cuina mallorquina que preparava per al concert de Nadal de la UIB, que li havien demanat de presentar.
Encantada de sentir aquelles receptes, no imaginava que l’any següent seria jo mateixa la que prepararia nous textos per al concert d’enguany.
Però a la il·lusió que suposa poder participar d’un concert amb tanta trajectòria, crec que se li hauria d’afegir per damunt tot l’orgull que suposa el tema que ens fa de fil conductor en aquesta edició: altres Nadals.
El que una institució de tanta rellevància hagi decidit donar veu a tants pobles de la Mediterrània que no passen per bons moments no fa més que engrandir el seu treball i demostrar l’alçada moral i professional que té.
Per això, m’agradaria molt convidar-vos a sentir aquesta història, aquestes veus, i que tots junts puguem per unes hores enriquir-nos amb altres realitats.

Em sembla que l’equip de la Coral Universitat de les Illes Balears ha trobat la millor manera possible d’encarar el Nadal.

Catalina Florit, actriu

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text