Jo, a la UIB… jo, amb la CUIB
Publicada el 24/04/2013

(Leges et musica)

Quan veus els dies que passen, quan sents el gall que canta, quan veus brillar les estrelles… t’adones de les mil meravelles que ens aporta la vida. Sempre he estat partidària de mirar la vida amb bons ulls, de cercar milions de motius que m’animen a assaborir-la dia rere dia.

Aleshores, dues de les raons fonamentals que m’impulsen a botar del llit cada matí amb una rialla a la boca són: la música i el meu dia a dia universitari. Ambdues són causes directes de la meva passió per la Coral Universitat de les Illes Balears.

Som dona de lleis. M’agrada el món jurídic, l’anàlisi de normes amb consciència, la capacitat de donar solució a conflictes absolutament reals. No obstant això, allò que més m’agrada és la justícia justa: poder contemplar un món amb coherència, equitat i enteniment. Aleshores, a mi, la Universitat de les Illes Balears m’ha aportat i encara m’aporta el rerefons indispensable que forjarà el meu futur. Les llargues hores de biblioteca, la gran quantitat d’amics que he trobat i l’exemple immillorable dels meus professors fan que jo, a la UIB, m’hi trobi absolutament a gust.

No obstant això, la importància que la meva universitat té per a mi va molt més enllà, és del tot immensa. Com a per art de màgia, a mi la UIB m’ha aportat una segona família. Certament em va anar com anell al dit poder trobar, dins l’àmbit universitari, una Coral on poder transmetre i compartir el meu amor per la música. Formant part de la Coral la meva vida universitària és més completa. M’ha ajudat a trobar aquell espai on el cant coral, la bona feina, la humilitat i la humanitat en fan un conjunt perfecte i harmoniós.

Per tant, descobrir la Coral Universitat de les Illes Balears per a mi ha estat com l’ametlla que cau de punta, com el sol que guaita d’entre els niguls, com la gota que és capaç d’omplir el tassó. És el complement perfecte a la meva apreciada trajectòria universitària. Poder compaginar les meves dues grans passions m’anima i em fa créixer cada dia.

Des de sempre s’ha dit que el Dret neix per a sembrar l’organització, el benestar i la pau entre les persones. Per a mi la música constitueix una de les millors normes, la més justa, la que és capaç de fer sentir bé a tothom.

Inès Mas Vadell
Cantaire de la Coral Universitat de les Illes Balears

Imatge de la portada del llibre Music Copyright Law: David J. Moser i Cheryl L. Slay

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text