Ja és aquí el concert de Nadal
Publicada el 02/12/2013

Com cada any, la gran família Coral de la UIB celebra Nadal amb el seu tradicional concert que, més enllà del purament musical, té un significat especial per a tots els que d’una forma o d’una altra hi participem.

Des de les cares dels més petits, amb la boca oberta davant la magnitud de l’Auditòrium aquells que hi canten per primera vegada, fins a l’emoció que compartim tots (fins i tot el públic que se suma al càntic) quan tanquem el concert amb el meravellós arranjament de Joan Mª Thomás de l’Adeste Fideles… Tot anuncia que ha arribat Nadal un any més i tots ens sentim feliços de pertànyer a aquesta gran família que són les corals de la UIB.

Podria parlar de programa, obres, autors y més, però prefereixo parlar d’emocions i sensacions, ja que per a mi aquest concert és una suma de sensacions que m’omplen de satisfacció:

— Com a padrí escoltant als meus nets que canten a les corals infantils.
— Com a cantaire i pare cantant a la CUIB amb la meva filla.
— Com a director del Cor de Pares i Mares: aquest any compartirem escenari amb el Cor Juvenil i amb l’Orfeó interpretant quatre peces realment hermoses i emotives.

Alguns som vertaderament afortunats: música, família i amics reunits per desitjar a tots unes bones festes… no podem demanar més.

Molts d’anys per a tots!!!

Pep Matas
Cantaire de la Coral Universitat de les Illes Balears, director del Cor de Pares i Mares de la UIB, pare i padrí

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text

  1. ANGELINA ha dit:

    Així de senzill, i així de guapo, Pep!! Una abraçada, i MOLTS D’ANYS a tota la família choral de la CUIB!!!