I Foro Nacional de Directores de Coro
Publicada el 20/10/2016

El 15 i 16 d’octubre el nostre director-fundador Joan Company assistí al I Foro Nacional de Directores de Coro que es celebrà a Burgos, al qual va ser convidat en representació de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

Dues jornades d’intercanvi d’experiències dins el panorama de la direccció coral a Espanya amb nous contactes i retrobaments amb nombrosos directors de reconeguda trajectòria.

El resultat més important d’aquesta trobada, on hi havia directors procedents de tota les comunitats autònomes, fou la necessitat de crear i organitzar l’ “Asociación Española de Directores de Coro”. Els directors allà reunits són membres fundacionals d’aquesta associació i una primera Junta Directiva, encapsalada per Alberto Carrera, prepararà el Primer Congrés de l’Associació pel mes d’octubre del 2017.

Aquí en teniu un resum fotogràfic del nostre mestre:

foro-coros
Foto general dels assistents al I Foro.

 

img_3564
Als peus de la Catedral de Burgos, Joan Company amb els directors Marco García de Paz (del León de Oro), Elena Roso (d’Aurum i de Los Peques del León de Oro) i amb el jove director i compositor Javier Fajardo.

 

img_3561

 

img_3548
A taula, celebrant l’encontre amb dos vells amics i veterans de la direcció coral, els catalans Jordi Casas i Josep Prats.

img_3552
A l’Auditori de Burgos amb el compositor Alejandro Yagüe, de qui la Coral UIB ha interpretat freqüentment la seva obra a tres cors “Pulchra es, et decora”, per Europa i Amèrica.

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text