“Els joves de la Coral Juvenil posen una energia enorme i farà que surtin espurnes de màgia al Concert de Nadal” afirma Cap Pela
Publicada el 25/11/2015

Cap Pela interpretarà dos temes nadalencs arranjats per en Joaquim Domènech, que són Happy Christmas i el clàssic Joy to the World al concert de Nadal, el proper 13 de desembre. La col·laboració del grup musical serà amb les veus de la Coral Juvenil.

I és que el diumenge dia 13 de desembre té lloc l’extraordinari concert de Nadal de la UIB Tots per Nadal a l’Auditòrium de Palma a les 18 hores. Les Corals de la UIB actuaran amb Joan Pons, Chenoa, Cap Pela, Jaume Anglada, Marta Elka, Toni Pastor, Tomeu Penya, Maia Planas, Isidor Marí i Joan Bibiloni. Les entrades es venen a les taquilles de l’Auditòrium i a la seva pàgina web. El concert s’emetrà per IB3 durant les festes de Nadal, i s’enregistrarà en directe un disc compacte que posteriorment es vendrà a benefici de Càritas. Tots per Nadal és una bona oportunitat per començar amb música el Nadal.

A Cap Pela, lligat des de fa molt a la Coral, és un grup de música vocal que als inicis de l’any 1994 va sorprendre tothom amb la seva fórmula tan senzilla com efectiva (interpretar els seus temes preferits del pop-rock amb la seva pròpia veu, sense acompanyament instrumental) hi ha Esther Barceló, Sofia Domènech, Begoña de la Iglesia, Carol Domènech, Guillem Ramon, Santiago Francia i Joaquim Domènech. Quatre veus femenines i tres de masculines que desgranen un amplíssim ventall sonor dels grans èxits del blues, pop-rock, jazz i cançons tradicionals.

cap pela

  1. Què suposa per a vosaltres participar en aquest concert de Nadal, atès el vostre lligam amb la Coral UIB?

Participar en aquest concert ens suposa molta il·lusió i alegria. Sempre ens hem trobat bé col·laborant amb les corals de la UIB. Això comporta que no és la primera vegada que compartim escenari amb aquesta família coral. Quan vàrem presentar el nostre CD Moon River al Teatre Principal de Palma, vàrem convidar la Coral Universitat de les Illes Balears, que va col·laborar en dos dels temes. Aquella trobada va resultar tan gratificant que vàrem ser convidats a participar al seu concert de Nadal ara ja fa uns anys, i posteriorment poguérem compartir el tradicional Concert al Torrent de Pareis a la seva cinquantena edició. Darrerament vam poder cantar amb la Coral Juvenil de Joventuts Musicals de Palma al seu 30è aniversari, i ara ho tornarem a fer amb aquest cor jove ple de sentiments i musicalitat. Amb tots els cors sempre hi ha hagut molt bona sintonia i simpatia d’uns cap als altres, crec que és una cosa recíproca.

I encara suposa molta més satisfacció ja que aquesta col·laboració implica un projecte solidari, i això sempre és d’agrair.

  1. La relació d’alguns membres amb les corals de la UIB és ben estreta. Ens ho podeu explicar?

Idò és ben vera. N’Esther i en Santi sempre han estat lligats a la família de les Corals de la Universitat, ja sigui com a directors de les Corals Infantils, del Cor de Majors, com a cantaires a la Coral Juvenil, a Poema Harmònic, a la Coral Universitat… Com aquell qui diu, duen tota la seva vida coral lligada a la família. De fet, les seves tres filles també són cantaires de les Corals Infantils i Juvenil de Joventuts Musicals de Palma. Na Carol, na Sofia i en Joaquim també han col·laborat amb la Coral Universitat de les Illes Balears o bé com a cantaires o bé com a pianista. I na Begoña té un fort lligam amb la UIB ja que n’és membre del claustre.

  1. Quin repertori interpretareu en aquest concert?

En aquesta ocasió interpretarem dos temes nadalencs arranjats per en Joaquim Domènech, que són Happy Christmas i el clàssic Joy to the World. La col·laboració serà amb les veus de la Coral Juvenil.

4. Ajuntar les vostres veus amb les veus de la Coral Juvenil, precisament molt joves, pot resultar màgic?

Ajuntar i sumar veus per a fer música i gaudir plegats sempre és extraordinari, però quan són veus joves plenes de sentiment i musicalitat i tan ben treballades des de fa anys, és especialment emotiu. A més hi ha joves d’aquesta formació que tenen els nostres discs compactes i no els podem defraudar. S’esforcen molt cada setmana i els fa molta il·lusió poder cantar amb nosaltres. Un altre fet és que els joves de la Coral Juvenil hi posen una energia enorme, cosa que fa que nosaltres també hi posem tot perquè el resultat sigui el millor possible. Aquesta suma de voluntat, veus, ganes, energia, respecte, etc. de ben segur que farà que surtin espurnes de màgia. A més, ens han dit que estan preparant coreografia i posta amb escena, així que estam molt emocionats i amb moltes ganes.

5. Sabem que presentau nou disc aquest Nadal, ens en podeu anticipar alguna coseta?

Sí. Hem tret un nou CD de nadales que es diu HAPPY CHRISTMAS, un àlbum que combina tres nous temes (una d’elles és la versió que farem amb la Juvenil) amb una selecció de nadales més internacionals que ja estan incloses a l’anterior treball discogràfic, Per Nadal.

És una edició de tirada internacional que arribarà a Corea. Inclou títols com Fairytale of New York, Have yourself a merry little Christmas, Joy to the world o el meravellós Happy Christmas de Lennon que dóna nom al disc. Amb tot això ens han sortit molts concerts aquest Nadal.

Començarem el més de desembre cantant a la clausura del Festival Internacional de Cant a Capella Voicemania, el dia 5 de desembre, a Viena, compartint escenari amb grups d’Alemanya, Finlàndia…Seguirem a Valldemossa (11 desembre), Auditòrium (13 desembre), Sóller (18 desembre), Algaida ( dia 19), Palma (dia 21), Alcúdia (dia 23) i Manacor (dia 25). Per saber més sobre aquests concerts, podeu consultar la nostra plana web de Cap Pela.

Gràcies per confiar en nosaltres, és un autèntic plaer poder participar d’aquest concert Tots per Nadal.

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text