El futur és nostre… Ells són el nostre futur
Publicada el 03/06/2013

Més de 150 cantaires de 5 a 13 anys en un concert entranyable i de gran qualitat musical

El dissabte passat 1 de juny se celebrà a Palma el tradicional concert de final de curs de les Corals Infantils de Joventuts Musicals de Palma i del Cor de Pares i Mares de la UIB a l’església de Sant Josep Obrer.

Abans que res he de dir que jo hi era com a director del Cor de Pares i Mares de la UIB i com a padrí de tres néts que cantaven a la Coral Cincset.

En un matí inoblidable, vam poder veure i escoltar com més de 150 nins i nines entre 5 i 13 anys cantaven amb precisió, afinació, gust i, sobretot, transmetent al públic que omplia l’església una sensació d’alegria i felicitat immenses. Gràcies per fer-nos passar una estona tan agradable.

Alhora que escoltava els menuts de la Coral Cincset, els no tan infants de la Coral Vuitdeu i els gairebé grans de l’Onzetretze, tenia la sensació que el futur de la nostra coral universitària està assegurat. Des de ben petits els nostres cors tenen el segell i l’escola de la casa, és a dir, afinació, empast i cura vocal, a la qual cosa contribueixen tots els directors: Esther Barceló, Santiago Francia, Irene Gili, Maria Gómez, Cristina Llabrés i Àngels Riera, acompanyats al piano per la nostra estimada M. Antònia Gomis. Enhorabona a tots!!!!!

A continuació, ens tocà el torn als Pares i Mares, que interpretàrem el popurri The Beatles in Revue, amb arranjaments d’Ed Lojeski i acompanyats al piano per Miquel Àngel Suau.

És evident que el meu judici no és objectiu (atès que som el director del cor), no obstant això, els que em coneixen saben que procur ésser bastant autocrític i que m’interessen molt les opinions d’aquells que són sincers. Molts d’aquests comentaris foren positius, però el que més em va agradar i que vull deixar en aquest escrit és el que em va fer en Santi Francia mentre dinàvem més tard quan em va dir que es va emocionar en sentir-nos.

Pep Matas
Director del Cor de Pares i Mares de la UIB i padrí de tres petits cantaires

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text

  1. Angelina Gacias ha dit:

    A mi també m’emociona molt veure com aquests infants, tan naturals i alegres, gaudeixen de la música i del cant coral des de ben petits. Crec que el bagatge que adquireixen amb l’experiència del cant coral els acompanyarà sempre. Trob que els pares fan molt ben fet d’estimular aquesta activitat en els seus fills, perquè els estan oferint una riquesa que no té preu. 🙂