Del Renaixement als Beatles
Publicada el 09/04/2013

El primer que vull fer és felicitar a Joan Company per la Setmana Santa musicalment esplèndida, en la qual he pogut participar activament com a cantaire de la Coral UIB. El Via Crucis de Franz Listz, una experiència místico-musical inoblidable, i el Requiem de Fauré i el Cant del Destí de Bramhs, en un concert que ens va deixar molt bones sensacions. I passivament, com a públic, del concert del Divendres Sant amb l’Oficium Defunctorum de T.Luis de Victoria, interpretat de manera excel·lent per Poema Harmònic.
Enhorabona Joan, ha estat un plaer.

Continuo explicant que la nostra família coral és molt activa, i ja estam preparant un cap de setmana musical i un concert. Serà el proper dissabte dia 13 a l’Auditòrium de Sa Màniga (Cala Millor).

El Cor de Mestres Cantaires i el grup Polissonia, dirigits per Pilar Riera, dedicaran la primera part del concert a la música polifònica del Renaixement, i el Cor de Pares i Mares de la UIB, amb el pianista i especialista en Jazz Coral, Juan Francisco Ballesteros, presentarem un medley titulat “The Beatles in Review”, on interpretarem enllaçats 15 dels temes més populars del conjunt de Liverpool, coincidint amb el 50 aniversari de la publicació del seu primer disc.

El mateix dissabte al migdia, muntarem un taller de jazz Coral dirigit per Juanfran Ballesteros, en el qual podran participar els cantaires de les dues corals que ofereixen el concert i que, a més, estarà obert a tots els integrants de la nostra gran família de corals. L’assistència al taller és gratuïta i n’esteu tots convidats. Al taller muntarem una obra que es presentarà coma final al concert de la nit.

Després del concert, hi haurà un sopar i festa al’Hotel Flamenco, amb l’actuació del grup ’BEN TREMPATS’ (és una sorpresa i ja veureu què ho fan de bé…). Havaneres, cançons marineres i temes coneguts per cantar junts i divertir-mos.

Vos anim a venir amb les vostres famílies i amics, a participar en el taller, a escoltar el concert, i al sopar i vetllada a l’hotel. Ens ho passarem d’allò més bé. Fins dissabte!!!!

Pep Matas
Cantaire de la Coral UIB i Director del Cor de Pares i Mares

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text