Cor de Dones de la UIB
Publicada el 03/05/2017

La CUIB ha tornat a ser mare als 40 anys

El primer assaig que vàrem fer va ser un diumenge i només en vàrem ser vuit. Vuit dones amb ganes de fer música i passar una estona plegades. Moltes de nosaltres ja ens coneixíem, però feia temps que no ens vèiem i manco que cantàvem juntes. I així va començar a néixer un cor de dones que volia gaudir de la música sense cap tipus de pretensió més.

I de sobte, cantam a unes noces, ens proposen fer un dels concerts del Cicle de Litúrgia i Cant del monestir de Santa Clara, participam al concert de Nadal de l’Orfeó UIB… i ja no en som vuit sinó quinze. Això comença a agafar forma!!

Diuen que hi ha experiències que et deixen un segell per sempre. Puc assegurar que tenc la sort de tenir davant meu cada divendres quinze dones que gairebé totes han format, i formen, part de la nostra família coral, que tenen el segell de la casa. Una família que està d’aniversari, la nostra Coral Universitat de les Illes Balears fa quaranta anys i nosaltres començam a créixer en aquest any ple de celebracions.

Les ganes de cercar nou repertori i noves sonoritats, d’experimentar les possibilitats de fer música no només amb la nostra veu sinó fer-ne partícep tot el nostre cos, i un llarg etcètera fan que aquest repte que volem assolir sigui cada dia més atractiu i interessant.

Un cor que comença, que creix i que té ganes de créixer. Les cantaires del Cor de Dones de la UIB són: Mercè, Aina, Amelia, Mar, M. Antònia, Marta, Laura, Carmen, M.del Mar, Helena, Laura, Marta, Aura, Margalida, Cristina i Lidia.

Lidia Fernández

Directora del Cor de Dones de la UIB

Directora de la Cora Infantil Cincset de Joventuts Musicals de Palma

Cantaire de la Coral Universitat de les Illes Balears

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text

  1. Margarida Ferrer Vera ha dit:

    Som seguidora dels seus concerts i he tengut el privilegi d’assistir a algún dels seus assajos intensius, quin goig, treballadores, disciplinades, creatives, divertides, amb moltes ganes i il.lusió; què cal esperar de tot això? Només un bons resultats. Enhorabona a totes per creure en el vostre projecte i els resultats obtinguts fins ara als que sens dubte s’aniràn sumant més èxits.