“Ajuntar artistes i músics és una extraordinària idea que desitj es torni a repetir” afirma Tomeu Penya
Publicada el 02/12/2015

El diumenge dia 13 de desembre té lloc l’extraordinari concert de Nadal de la UIB “Tots per Nadal” a l’Auditòrium de Palma a les 18 hores on les Corals de la UIB actuaran amb Joan Pons, Chenoa, Cap pela, Jaume Anglada, Marta Elka, Toni Pastor, Tomeu Penya, Maia Planas, Isidor Marí i Joan Bibiloni. Les entrades es venen a les taquilles de l’Auditòrium i a la pàgina web. El concert s’enregistra en directe posteriormente es ven el disc compacte del concert a benefici de Càrites. “Tots per Nadal” és una bona oportunitat per començar amb música el Nadal.

Tomeu Penya va gravar amb l’ajuda d’uns amics, el seu primer disc al 1979. Des de llavors amb 25 produccions editades i centenars de concerts segueix sent la veu i cantautor més popular que amb la seva personal veu i estil segueix omplint escenaris, aconseguint que les seves cançons siguin conegudes per un ampli i divers públic de totes les edats. Optimista és el seu nou treball on és recull totes les pinzellades musicals d’aquest artista de Vilafranca que, des de l’havanera amb aires de rumba de Morenassa fins a un himne com Lo Nostro, ens demostra una creativitat sense límits que encantarà a tots els seus entusiastes seguidors.

1. Què suposa per a vostè participar en aquest Concert de Nadal?

Poder ajuntar artistes, músics i amics amb les corals de la Universitat en aquest escenari tan important com és l’Auditòrium de Palma és una extraordinària idea que desitj es torni a repetir.

2. Quin repertori interpretarà en aquest concert?

El Rei negre, és una nadala que ja fa uns anys vaig escriure i que ara, reforçada amb una coral, estic segur que agradarà molt.

cordemajors

3. Sabem que té nou disc, Optimista, ens en pot avançar alguna coseta?

Normalment quan he acabat un disc sempre li trobo coses que es poden millorar. En el cas d’Optimista! estic tant content que cada dia m’agrada més i veig que la gent que l’escolta pensa el mateix.

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text