20 anys de l’Orfeó Universitat de les Illes Balears
Publicada el 20/06/2016

Fa 20 anys naixia una nova coral al si de la família de les corals de la Universitat de les Illes Balears: l‘Orfeó UIB. Sembla que era ahir quan, a principis d’octubre de 1995, en Joan Company em proposà la tasca de formar una nova coral filial de la CUIB.

Des del principi n’he estat la directora, i mirant cap enrere vull aprofitar aquest esdeveniment per poder fer palès el meu agraïment.

En primer lloc, a en Ricard Terrades, que als inicis va compartir amb mi aquesta tasca tan encisadora.

També vull agrair als musics, pianistes i organistes que ens han acompanyat al llarg d’aquests vint anys, amb la seva gran professionalitat.

A l’equip de directors de les altres corals filials de la CUIB, pels moments de col·laboració que hem fruït junts, amb projectes conjunts.

A na Raquel Torres, per la seva gran professionalitat, i per la seva feina callada, però imprescindible, des de la secretaria, per dur a bon port qualsevol activitat de l’Orfeó. Ella ha estat per a mi la roca ferma on he trobat sempre suport.

Al meu mestre i millor amic, Joan Company, gran músic, amb qui tenc la sort de formar part de la Coral Universitat de les Illes Balears durant gairebé quaranta anys com a cantaire. Ell ha estat el meu guia i ha fet engrandir els meus coneixements musicals i m’ha orientat per aquest univers inabastable que és la música coral. Aquest aprenentatge ha estat fonamental per a mi, per dur a bon terme la tasca com a directora de l’Orfeó.

Finalment, no vull acabar sense donar les gràcies als vertaders protagonistes d’aquest aniversari: els cantaires. Gràcies per tot el que he après de vosaltres a cada assaig, per la paciència que heu tingut amb mi i sobretot per la fidelitat, la il·lusió i el bon ambient humà, que són un tret d’identitat de la coral: festes, excursions… Sense vosaltres res d’això no hauria estat possible.

El meu desig: que la música sigui sempre un motiu d’unió, de creixement i ens faci millors persones.

Molts d‘anys i gràcies a tots els que formam la gran família de la CUIB.

Concepció Oliver Roca

Directora de l’Orfeó UIB

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text