VIATGE DE LA CORAL ONZEQUINZE A SANT CUGAT, DEL 2 AL 4 DE FEBRER DE 2018
Publicada el 19/02/2018

El passat divendres 2 de febrer vàrem viatjar amb la coral Onzequinze a Sant Cugat (Barcelona) amb motiu de l’intercanvi amb la Coral Juvenil de l’Escola de Música M Victòria dels Àngels. Alguns dels nostres cantaires era la primera vegada que pujaven a un avió, altres era la primera vegada que viatjaven sense els seus pares, i molts d’ells no havien participat mai a un intercanvi. Per tot això hi havia a l’ambient un cert nerviosisme, que va desaparèixer quan ens trobàrem amb les famílies a l’aeroport del Prat. L’experiència va ser fantàstica, com llegireu a continuació, i ens va fer créixer molt com a grup humà, com a coral, com a persones…

Ells i elles, els nins i nines que hi varen participar, ens han fet arribar els seus testimonis, perquè pugueu llegir de primera mà com valoren aquest intercanvi.

Per part dels directors, nosaltres (Esther i Santi) volem fer arribar a totes les famílies dels nostres cantaires la confiança que varen dipositar en nosaltres i donar-los l’enhorabona. Tots els cantaires es varen portar de forma exemplar i gairebé professional. Això ens dona moltes forces per seguir endavant amb més força (si cal). I per descomptat, a pensar en propers intercanvis!!!

1. Per a mi ha estat una experiència increïble, ja que ha estat una oportunitat molt bona per conèixer altra gent i cançons noves. En resum, ha estat genial! (Àngela)

2. Va ser molt xulo, i m’ho vaig passar molt bé. Però m’hauria agradat conèixer més gent de l’intercanvi i no només la nina a la casa de la qual havia d’anar a dormir. A part d’això, em va agradar. (Margalida)

3. A mi em va encantar poder conèixer gent i cançons noves, sobretot la nina de la casa on vaig anar. Per a mi ha estat molt divertit! (Paula)

4 .M’ha agradat molt l’experiència. La família que em va acollir va ser molt simpàtica. Ens varen cuidar com a fills seus i tots junts ens ho passàrem genial. Entre ells i nosaltres hi va haver molt bon rollo. Vaig sortir molt contenta d’allà i hi tornaria una i mil vegades més (Nerea)

5.L’experiència ha estat inoblidable: hem conegut molta gent i hem pogut visitar el monestir. Tot això ha estat possible gràcies a vosaltres! Ens ho hem passat molt bé (Àgueda i Martina)

6.M’ha encantat anar d’intercanvi. La família que em va tocar va ser encantadora. També em va agradar moltíssim cantar amb ells però quan vàrem cantar la cançó que havíem practicar sonava molt estrany, però a la fi va ser com si fóssim angelets (Sofia)

7. Per a mi ha estat molt divertit, entretingut i significant. Ha estat una nova experiència per a conèixer més gent d’altres llocs i mai no ho oblidaré. Si tingués una altra oportunitat així, no ho dubtaria ni ho deixaria passar ja que m’he ajuntat amb més gent de la coral i m’ha deixat conèixer gent de Barcelona. (Cristina)

8. Aquest intercanvi ha estat tan positiu que és molt difícil explicar-ho en poques línies. Na Francina anava molt il·lusionada, així que per a ella ha estat tal i com s’esperava. Nosaltres passàvem un poquet de pena perquè era la primera vegada que viatjava sense els pares, però ha resultat ser una experiència 10, tant pel bon acolliment per part de la família, com per la immillorable feina dels professors. Mil gràcies (Mare Francina)

9. En aquest intercanvi hem conegut gent nova. M’ho he passat molt bé ja que m’ha tocat anar a casa d’una nina molt simpàtica. A casa seva volien que ens ho passéssim bé i varen planejar activitats perquè gaudíssim d’un cap de setmana com aquest. Els horaris em varen agradar molt, ja que vàrem poder aprofitar els dos dies, encara que ja podríem fer un intercanvi més llarg. Els concerts varen estar molt bé, sobretot perquè les cançons estaven ben triades i cantades per les dues corals. Ha estat una experiència fantàstica. (Maria M)

10. Aquest viatge m’ha agradat molt. La família va ser molt simpàtica, m’agradaria tornar-hi de nou. A l’aeroport estava molt nerviosa per conèixer la família. Tothom tenia ganes de trobar-se amb la coral de Sant Cugat. El concert que més em va agradar va ser el que vàrem fer a la residència de gent gran. Quan acabàrem una dona major em va dir que pareixíem àngels. (Sabina)

11. Com a mare considero que és una bona experiència i que un intercanvi cada 2 anys és poc. Tot el que aporta tant a les famílies d’acollida com a les visitants és molt positiu per al desenvolupament com a persona, adaptació, comunicació i veure també com treballen altres corals. Les meves filles per exemple ho van veure com una oportunitat de fer nous amics. Jo animo a potenciar aquests intercanvis. Endavant i moltes gràcies als organitzadors i a les famílies (Mare de Gina i Carla)

12. Partia d’aquí amb moltíssima il·lusió i puc dir que encara va ser millor. Vàrem gaudir dels concerts, de la companyia dels cantaires i les seves famílies i de tots nosaltres. Sobretot, GRÀCIES per fer possible aquest intercanvi. (América)

13. Aquest intercanvi ha estat important per a mi ja que ha estat el darrer amb la coral. Ha estat molt divertit perquè pràcticament tota la estona ho hem estat passant bé plegats. El que més em va agradar va ser el concert a la residència perquè jo pensava, “aquest és el millor tipus de públic, ja que si fèiem alguna cosa malament teníem la possibilitat que no ho haguessin sentit”. Ha estat molt divertit. Ho repetiria! (Xavier)

14. M’ha encantat. Ha estat una experiència inoblidable. Vàrem fer nous amics que ens varen ensenyar la seva ciutat. Vàrem gaudir amb gent amb qui teníem moltes coses en comú, una d’elles la música (Clara G)

15. Sempre m’agrada anar a Barcelona. Vaig trobar que Sant Cugat era molt natural: té tot el que ha de tenir una ciutat però la vida és de poble. El proper viatge vull anar al Tibidabo i al Camp Nou. Ho vaig passar molt bé, la família ens va cuidar com si ho fóssim, els dos cors vàrem fer un concert preciós, em va encantar cantar amb ells. Esper que hi hagi un nou intercanvi molt aviat! (Mariona)

16. Em va agradar molt perquè el nin que ens va tocar i la seva família eren molt simpàtics. Jo crec que per a ser la primera vegada que hi vaig, em va parèixer molt xulo. La casa on vàrem estar era molt acollidora i en Paul (el nin que ens va acollir) era molt simpàtic i bona persona. Els dos concerts em varen agradar molt i m’ho vaig passar pipa. Hi tornaria! (Josep)

17. Va ser una experiència molt divertida, agradable i, sobretot, inoblidable. M’ho vaig passar molt bé en tot moment. Hi va haver moltes rialles i emocions amb la família d’acollida, on tots van ser molt simpàtics. Ens vàrem dur genial! Crec que aquest viatge m’ha servit per a conèixer llocs de Catalunya que no coneixia, cantar a llocs on no havia estat mai i fer amics nous. He conegut persones que m’han caigut molt bé. Esper repetir moltes vegades! (Marina)

18. Ha estat una experiència divertidíssima que podria repetir moltes vegades. Ha estat el meu primer viatge a Barcelona i ho he passat molt bé. M’ha encantat cantar amb la coral de Sant Cugat i provar menjar típic de Barcelona (Clara M)

19. Era el meu primer viatge sense els meus pares en avió, primer intercanvi i primera vegada a Barcelona. Va ser una experiència única que mai no oblidaré i que tornaria a repetir una vegada darrera una altra. D’allà m’he duit amics i amigues meravelloses que mai no hagués pensat poder conèixer. Finalment no puc oblidar-me de la família tan fantàstica que em va acollir aquell cap de setmana i vam conviure tots plegats. Vaig tenir molta sort de conèixer-vos! (Maria C)

20. Ha estat un viatge molt interessant i divertit ja que he conegut gent nova i també he après qualque cosa més de Barcelona. M’ha fet molta il·lusió haver vist la meva amiga de l’any passat, na Irene. Quan cantàvem als assajos i als concerts, era molt guapo, les dues corals juntes. Ha estat una experiència molt enriquidora. He gaudit amb la companyia de les meves companyes. Lucía i la seva família han estat molt amables per acollir-nos a ca seva a mi i la meva companya. Esteim molt agraïdes. Tenim moltes ganes de tornar-nos a trobar. (Estela M.)

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text