“Mà al cor és una cançó valenta, molt sentida I especialment apta per ser versionada per una coral” afirma Joan Bibilioni
Publicada el 10/12/2015

El compositor i guitarrista Joan Bibiloni participarà en el concert de Nadal amb Poema Harmònic per entonar Mà al cor. El diumenge dia 13 de desembre té lloc l’extraordinari concert de Nadal de la UIB Tots per Nadal a l’Auditòrium de Palma a les 18 hores. Les Corals de la UIB actuaran amb Joan Pons, Chenoa, Cap Pela, Jaume Anglada, Marta Elka, Toni Pastor, Tomeu Penya, Maia Planas, Isidor Marí i Joan Bibiloni. Les entrades es venen a les taquilles de l’Auditòrium i al seu web. El concert s’emetrà per IB3 durant les festes de Nadal, i s’enregistrarà en directe un disc compacte que posteriorment es vendrà a benefici de Càritas. Tots per Nadal és una bona oportunitat per començar amb música el Nadal.

1.Què suposa per a vostè participar en el concert de Nadal?

Estic content que m’hi hagin convidat, perquè mai no he interpretat la cançó Mà al cor amb una versió per a un cor. També ho estic perquè em retrobaré amb bons amics i és perquè fa per una bona causa. Esper que tot això faci que es public ho passi bé.

2.Què ens pot contar de la peça que interpretarà, Mà al cor, en aquest concert?

És una cançó valenta, molt sentida i especialment apta per ser versionada per a una coral. A més, és una cançó on el públic pot participar encara que no la conegui gaire, perquè la melodia i la lletra conviden a sumar-s’hi.

3.Què suposa per a vostè, que ha estat sempre vinculat a les rondalles mallorquines amb Això era i no era (cançons i audiovisuals que hi estan inspirats), participar en aquest concert on hi ha tantes veus infantils?

Sempre és un plaer trobar-se amb infants i joves que canten. M’agradaria que, si escolten Mà al cor i els agrada, proposassin al seu director musical fer-ne una versió adaptada. I que quan l’estrenassin em convidassin a anar a escoltar-la. També serà un gust sentir-los cantar, perquè les seves veus aporten un color musical innocent, fresc i tendre.

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text