“Cantar en aquest concert és una oportunitat preciosa per ajudar Càritas amb la seva feina i ho feim amb música”
Publicada el 10/12/2015

El diumenge dia 13 de desembre té lloc l’extraordinari concert de Nadal de la UIB Tots per Nadal a l’Auditòrium de Palma a les 18 hores. Les Corals de la UIB actuaran amb Joan Pons, Chenoa, Cap Pela, Jaume Anglada, Marta Elka, Toni Pastor, Tomeu Penya, Maia Planas, Isidor Marí i Joan Bibiloni. Les entrades es venen a les taquilles de l’Auditòrium i a la seva pàgina web. El concert s’emetrà per IB3 durant les festes de Nadal, i s’enregistrarà en directe un disc compacte que posteriorment es vendrà a benefici de Càritas. Tots per Nadal és una bona oportunitat per començar amb música el Nadal.

Chenoa, cantant mallorquina d’origen argentí, des que Operación Triunfo a l’any 2002 aparegué a la seva vida els èxits han estat una constant a la seva carrera. Al seu primer disc Chenoa, el va seguir Mis Canciones Favoritas, Soy Mujer, Nada es igual, Absurda Cenicienta, Desafiando la Gravedad i Como un fantasma. Com ella mateixa diu a la seva pàgina web cadascun té la seva història i és com un fill per a ella, i es considera afortunada ja que tots li han donat més alegries que disgusts. A darrera hi ha molta feina i molta trajectòria ja que des dels 16 anys ja cantava a diferents hotels de l’illa.

1. Què suposa per a vostè participar en aquest Concert de Nadal?

Cantar en aquest concert és una oportunitat preciosa per ajudar Càritas amb la seva feina en aquests temps i ho feim amb música i amb el suport del públic. Una combinació perfecta de solidaritat i Nadal.

2. Quin repertori interpretarà en aquest concert?

Cantaré una cançó que es diu Ding Dong, una cançó amb una lletra molt especial que descriu un poc com són les festes de Nadal i el sentiment en aquests dies de família.

3. Sabem que té un nou disc després d’haver escrit noves lletres, ens en pot avançar alguna coseta?

Estic en el procés del disc nou, que sortirà crec a l’abril, amb molta presència de sons orgànics, rockeros i folk. He escrit moltes històries des de la maduresa amb mil sentiments. Ara ja esteim enregistrant bateries, i bé a poc a poc… amb la calma, com ha de ser. Estic feliç amb el meu equip i segell Alias Music que m’han donat la total llibertat de treballar amb María Marcus, la meva productora que és d’allò millor que he vist mai. Així que estic amb moltes ganes!

Deixa un comentari

* Camps obligatoris

captcha

Please enter the CAPTCHA text